Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare
Instructiuni de preparare Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare
Se taie carnea bucatele mai mici si se pune la prajit. Dupa ce s-a prajit se pune ceapa la prajit pana capata o culoare aurie.
Se ia de pe foc. Se curata cartofii astfel incat sa umple trei sferturi de cratita. Se pun foile de dafin si pasta de ardei.Se pune sucul de rosii,mazarea,mararul si piperul.
Se pune apa cat sa acopere toata compozitia si se amesteca bine.Apoi se baga la cuptor. Se mai completeaza din cand in cand cu apa. Se tine pana cand cartofii sunt fierti, dupa care se scot din cuptor.
Ingrediente Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare
500 g carne de porc afumata
cartofi pana se umple cratita trei sferturi
300 g mazare
1 ceapa mare
2 linguri pasta de ardei
500 ml suc de rosii
3 foi de dafin
2 lingurite Secretul gustului
sare
piper
ulei pentru prajit
marar