Mary Berry's Christmas Chutney

Timp de preparare 2 ore si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mary Berry's Christmas Chutney

Faceti cate o cruce fiecarei rosii, cu cutitul, puneti-le intr-un bol, turnati apa fierbinte deasupra. Lasati-le un minut, apoi scurgeti-le, puneti apa rece cateva minute si decojiti-le. Puneti rosiile, ceapa, ardeii fara seminte si vanata intr-un robot si maruntiti bine. Puneti legumele si usturoiul intr-o oala cu fundul gros si lasati la fiert acoperit, la foc mic, o ora amestecand, pana devin moi. Adaugati zaharul, otetul, sarea, coriandrul, paprika si cayenne si lasati la fiert, la foc mediu, fara capac, amestecand pana se topeste zaharul. Lasati sa se evapore tot lichidul. Procesul acesta va dura in jur de 40-60 minute. Puneti in borcane cat este fierbinte si lasati timp de o luna intr-un loc intunecos si rece.

Ingrediente Mary Berry's Christmas Chutney

O combinatie perfecta pentru branza

carne rece si un deliciu cu sandvisuri cu curcan. Nu am mai incercat niciodata chutney

am auzit ca este foarte bun

asa comentau cei pe good food de unde am luat reteta. Acum

sa vedem peste o luna

cat dureaza pana este gata. Va dau de stire:)

Ingrediente (1 kg):

450g rosii

2 ardei rosii si unul verde

O vanata mica

350g ceapa

2 catei de usturoi zdrobiti

170g zahar

150ml otet de vin alb

O jumatate lingura sare

O jumatate lingura boabe de coriandru zdrobite

O jumatate lingura paprika

O lingurita piper cayenne

Categorii