Prajitura rasturnata cu fructe de sezon si Green Sugar

Reteta culinara Prajitura rasturnata cu fructe de sezon si Green Sugar din categoria Prajituri. Cum sa faci Prajitura rasturnata cu fructe de sezon si Green Sugar
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Prajitura rasturnata cu fructe de sezon si Green Sugar
Sunt multe retete de prajituri „rasturnate” cu diferite combinatii de fructe. Fiind sfarsit de sezon al cireselor si inceput de visine, am zis sa le combin, iar pentru gustul acrisor am adaugat si rubarba plina de vitamine. Explozie de arome!! Iar ca totul sa fie fara regrete am folosit in loc de zahar indulcitorul natural extras din stevie cu zero calorii si indice glicemic, Green Sugar. Alaturi de o ciocolata calda tot de la Green Sugar sau un smoothie cu cirese totul a fost mai mult decat perfect!!
Ingrediente Prajitura rasturnata cu fructe de sezon si Green Sugar
3 tije rubarba
300 gr cirese fara samburi
300 gr visine fara samburi
Cateva frunze de lamaita
2 linguri Green sugar
Pentru aluat:
120 gr unt gras moale la temperatura camerei
4 oua mari
2 linguri Green Sugar
1 lingurita coaja de lamaie pudra
100 ml sana sau chefir
280 gr faina
1 plic praf de copt
In plus: unt pentru uns tava
Pentru glazura(optional):
70 gr ciocolata alba
50 ml smantana pentru frisca