Minitort panza de paianjen

Reteta culinara Minitort panza de paianjen din categoria Torturi. Cum sa faci Minitort panza de paianjen
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Minitort panza de paianjen
INGREDIENTE
Blat :
75 g ciocolata cu lapte si amaruie 50 g unt 50 g zahar brun sau alb 2 oua mari 50 g nuca 50 g faina 1 lingurita praf de copt Un praf de sare 2 linguri cognac alexandrion Esenta de rom Esenta de vanilie 1 lingurita praf de cafea 1 lingurita cappuccino 1 lingura cacao 1 lingurita coaja de portocaleCrema 1
Aproximativ ½ borcan de dulceata (eu am pus de visine) un castronel de frisca (200 ml smantana dulce) ½ plic intaritor de frisca Crema 2: 150 ml smantana dulce 1/2 plic intaritor de frisca Cateva linguri zdravene de crema finetiGlazura :
½ ciocolata alba 1 lingura cognac 100 g ciocolata amaruie 100 ml frisca lichidaPentru umplut si decor
Capsuni Kiwi Banane Pere coapte Fructe din compotIngrediente Minitort panza de paianjen
75 g ciocolata cu lapte si amaruie
50 g unt
50 g zahar brun sau alb
2 oua mari
50 g nuca
50 g faina
1 lingurita praf de copt
Un praf de sare
2 linguri cognac alexandrion
Esenta de rom
Esenta de vanilie
1 lingurita praf de cafea
1 lingurita cappuccino
1 lingura cacao
1 lingurita coaja de portocale
Aproximativ ½ borcan de dulceata (eu am pus de visine)
un castronel de frisca (200 ml smantana dulce)
½ plic intaritor de frisca
Crema 2:
150 ml smantana dulce
1/2 plic intaritor de frisca
Cateva linguri zdravene de crema fineti
½ ciocolata alba
1 lingura cognac
100 g ciocolata amaruie
100 ml frisca lichida
Capsuni
Kiwi
Banane
Pere coapte
Fructe din compot