Minitort panza de paianjen

Reteta culinara Minitort panza de paianjen din categoria Torturi. Cum sa faci Minitort panza de paianjen

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Minitort panza de paianjen

 

INGREDIENTE

Blat :

75 g ciocolata cu lapte si amaruie 50 g unt 50 g zahar brun sau alb 2 oua mari 50 g nuca 50 g faina 1 lingurita praf de copt Un praf de sare 2 linguri cognac alexandrion Esenta de rom Esenta de vanilie 1 lingurita praf de cafea 1 lingurita cappuccino 1 lingura cacao 1 lingurita coaja de portocale

Crema 1

Aproximativ ½ borcan de dulceata (eu am pus de visine) un castronel de frisca (200 ml smantana dulce) ½ plic intaritor de frisca Crema 2: 150 ml smantana dulce 1/2 plic intaritor de frisca Cateva linguri zdravene de crema fineti

Glazura :

½ ciocolata alba 1 lingura cognac 100 g ciocolata amaruie 100 ml frisca lichida

Pentru umplut si decor

Capsuni Kiwi Banane Pere coapte Fructe din compot

Ingrediente Minitort panza de paianjen

75 g ciocolata cu lapte si amaruie

50 g unt

50 g zahar brun sau alb

2 oua mari

50 g nuca

50 g faina

1 lingurita praf de copt

Un praf de sare

2 linguri cognac alexandrion

Esenta de rom

Esenta de vanilie

1 lingurita praf de cafea

1 lingurita cappuccino

1 lingura cacao

1 lingurita coaja de portocale

Aproximativ ½ borcan de dulceata (eu am pus de visine)

un castronel de frisca (200 ml smantana dulce)

½ plic intaritor de frisca

Crema 2:

150 ml smantana dulce

1/2 plic intaritor de frisca

Cateva linguri zdravene de crema fineti

½ ciocolata alba

1 lingura cognac

100 g ciocolata amaruie

100 ml frisca lichida

Capsuni

Kiwi

Banane

Pere coapte

Fructe din compot

Categorii