Miyeokguk - Supa coreeana de alge

Reteta culinara Miyeokguk - Supa coreeana de alge din categoria Supe. Specific Korea. Cum sa faci Miyeokguk - Supa coreeana de alge

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Miyeokguk - Supa coreeana de alge

 

Astazi vin la voi cu ceva inedit,dar ceva de care se vor bucura cei care sunt adeptii caloriilor reduse si a mancarurilor sanatoase. Este vorba despre supa coreana de alge,care este foarte usor de preparat si are atatea beneficii pentru sanatatea noastra. Fara a mai intra in detalii despre proprietatile algelor (m-ar apuca weekendul daca ma mai lungesc mult),vreau sa mentionez totusi ca am incercat si algele chinezesti de prin magazinele bio si cele coreene,acestea din urma fiind cu mult superioare . Au un gust usor sarat si pot fi folosite si in loc de snack,desi sunt crocante la inceput se inmoaie repede. Sunt destul de versatile,fiind folosite mai ales la supe si salate.

Ingrediente Miyeokguk - Supa coreeana de alge

1 litru supa de pui sau de legume

1 pumn de alge uscate

3 catei de usturoi,pisati

1 lingura sos de soia

1/2 lingurita de ulei de susan

Categorii