Muschi de porc parfumat
Muschiulet de porc si ierburi aromate
Instructiuni de preparare Muschi de porc parfumat
Curatam muschiul de pielita, il spalam foarte bine si il punem la scurs intr-o sita. Transam carnea pe jumatate (in lungime) si o batem ca pe snitele.
Curatam usturoiul si il zdrobim. Spalam bine mararul, busuiocul si il taiem foarte marunt.
Intr-un bol adaugam zeama de lamaie, uleiul de masline, verdeata (nu toata, mai pastram un sfert din compozitie), usturoiul, sare, piper si amestecam.
Intindem pasta astfel obtinuta pe muschi, il rulam si il prindem in scobitori. Punem rulada la rece timp de 45 min.
Incingem cuptorul iar intr-o tava unsa cu putin ulei adaugam muschiul. Stropim cu putin ulei si punem verdeata ramasa peste. Completam cu putina apa si lasam la cuptor circa 1h si 20 min.
Ingrediente Muschi de porc parfumat
1 kg muschi de porc
2 catei usturoi
o jumatate legatura marar
o jumatate legatura busuioc
zeama de la o lamaie
cimbru
rozmarin
oregano
3 linguri ulei de masline
sare
piper.