Paine rustica (raw vegan)

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Paine rustica (raw vegan)

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, usor de format . (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de garde C.

Ingrediente Paine rustica (raw vegan)

6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata

2 cani faina integrala de orez rosu

1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor

1 cana nuca de brazilia hidratata 8 ore si maruntita in robotul cu lama in S

1/2 cana faina de migdale

2 cani pulpa de morcov (rezultata de la suc)

1/2 cana pulpa de cartof dulce (rezultata de la suc)

1/2 cana faina din seminte de in

1/4 cana seminte de in, hidratate 30 min in 1/2 cana apa de izvor

3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece

sare de Himalaya dupa gust

Categorii