Parfait de pepene galben

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Parfait de pepene galben

Se amesteca zaharul, zaharul vanilat cu laptele si oul batut usor; se pune compozitia rezultata la fiert, amestecand mereu pana incepe sa se ingroase compozitia.

Se da apoi vasul la o parte si se lasa la racit. Se adauga pepenele, facut piure sau taiat bucatele foarte mici si se amesteca. Se toarna apoi frisca batuta amestecand usor cu o lingura de lemn sau spatula.

Parfait-ul se toarna intr-o forma de chec si se pune la congelator. Dupa vreo 3, 4 ore, il scoateti si il amestecati energic, pentru a nu face ace de gheata.

Ingrediente Parfait de pepene galben

500 g. pepene galben

180 g. zahar

150 ml. lapte

1 ou

500 ml. frisca lichida

2 pliculete zahar vanilat

Categorii