Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post - Cum se prepara aceste Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post
Andra Mihail ne prezintă rețeta de paste Aglio, Olio e Peperoncino – simplă, rapidă și delicioasă. Gata în 15 minute, cu usturoi, ulei de măsline și ardei iute. Perfectă pentru iubitorii de arome intense, ideală pentru zilele de post și nu numai. Pentru aceste Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post, sunt necesare câteva ingrediente: paste, usturoi, ardei iute și ulei de măsline.
Ingrediente Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post: 300 - 350 g paste 60 ml ulei de măsline 1 ardei iute roșu 1 legătură pătrunjel 4-5 căței de usturoi sare și piperCum se prepara aceste Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post:
Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Păstrează 1/4 cană din apa în care au fiert.
Taie ardeiul iute în rondele subțiri. Curăță și feliază subțire usturoiul, apoi pune-l într-o tigaie cu ulei de măsline. Lasă-l la călit, la foc mic. Adaugă ardeiul iute feliat și amestecă repede pentru a elibera aromele. Condimentează cu sare și piper.
Scurge pastele și adaugă-le direct în tigaie, amestecând bine. Adaugă puțină apă de la paste pentru a lega sosul. Mai lasă 2-3 minute, apoi oprește focul. Presară pătrunjel tocat și amestecă ușor.
Servește pastele imediat.Sunt delicioase!
Încearcă și rețeta de Paste integrale cu carne de pui in sos de rosii, foarte gustoase sau varianta de Paste cu afumatură la cuptor.
Iti recomandăm și rețeta de Paste cu sos de rosii la cuptor.
Ingrediente Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post
Ingrediente Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post:
300 - 350 g paste
60 ml ulei de măsline
1 ardei iute roșu
1 legătură pătrunjel
4-5 căței de usturoi
sare și piper