Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor

Se curata pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie pergament,se ung pestii cu ulei se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamiae, iar in burta fiecarui pastrav se pun cate 2 felii de lamiaie si ierburile aromatice,iar usturoiul zdrobit se pune in tava langa peste. Se da tava la cuptorul prancalzit la 200gC pentru 30-40 de minute.Cand este gata se serveste alaturi de cartofi natur si cateva ciuperci.

Ingrediente Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor

4 pasrtavi pproaspeti

8 felii rondele de lamiae

zeama de la 1 lamaie

4-5 catei de usturoi zdrobiti

sare si piper dupa gust

12 frunze de salvie proaspete

cimbru proaspat

oregano proaspat

maghiran proaspat

Categorii