Pastravi de nuc la borcan

Reteta culinara Pastravi de nuc la borcan din categoria Conserve. Specific Rusia. Cum sa faci Pastravi de nuc la borcan

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pastravi de nuc la borcan

 

    Reteta de fata  este una ruseasca si care este facuta in asa fel, incat trebuie deschis doar borcanul si poate fi servita imediat, fara a mai adauga ceva. Ingredientul principal este pastravul de nuc sau stiintific denumit,Polyporus squamosus. Salata este echilibrata la gust si foarte usor astrigenta. Va indemn sa incercati!

Ingrediente Pastravi de nuc la borcan

la un kg de ciuperci aveti nevoie de

500 ml vin alb

200 ml apa

150 ml ulei

1 lamaie

2 foi de dafin

5-6 boabe ienibahar

5--6 boabe de piper

20 grame sare

Categorii