Pesmet de casa
Foarte bun pesmetul facut in casa, nu e cum e cel din comert, e foarte bun
Instructiuni de preparare Pesmet de casa
Am taiat painea bucati mari
Si le-am pus la soare 2-3 zile la soare
Si pe urma am dat prin masina de tocat carne
Foarte bun pesmetul facut in casa, nu e cum e cel din comert, e foarte bun
Am taiat painea bucati mari
Si le-am pus la soare 2-3 zile la soare
Si pe urma am dat prin masina de tocat carne
Se pune vinul la fiert cu zaharul, scortisoara si cuisoarele.Se adauga feliute de mar si portocala.S
Se pune vinul la fiert cu zaharul, scortisoara si cuisoarele.Se adauga feliute de mar si portocala.S
Se pun faina si sarea intr-un castron. Se taie untul bucati si se adauga la faina, impreuna cu zahar
Se pun faina si sarea intr-un castron. Se taie untul bucati si se adauga la faina, impreuna cu zahar
Intr-un castron mare se adauga 2 cesti de faina, drojdia si sarea. Se adauga cele 2 pahare de apa ca
Intr-un castron mare se adauga 2 cesti de faina, drojdia si sarea. Se adauga cele 2 pahare de apa ca
Ciupercile le spalam si le tocam cuburi mici, apoi le punem la inabusit impreuna cu uleiul si ceapa
Ciupercile le spalam si le tocam cuburi mici, apoi le punem la inabusit impreuna cu uleiul si ceapa