peste cu patrunjel tocat.

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare peste cu patrunjel tocat.

. Curata pestii de intestine, spala-i bine si lasa-i la scurs. 2. Pune sare, piper si cimbru. 3. Curata ceapa si usturoiul, taie-le marunt si pune-le la calit intr-o tigaie cu margarina. 4. Separat, toaca marunt tot patrunjelul si adauga-l in tigaie. 5. Apoi pune si o mana de seminte de pin. 6. Ia de pe foc si imparte amestecul in patru parti egale, astfel incat sa umpli toti pestii. 7. Pune pestii intr-o tava mare. Adauga rosiile cherry intrgi, sucul de lamaie si pune totul la cuptor.

Ingrediente peste cu patrunjel tocat.

Ingrediente: 4 crapi mici

10 legaturi de patrunjel verde

seminte de pin

4 catei de usturoi

3 cepe verzi

margarina

1 lamaie

4 rosii cherry

sare

piper

cimbru

Categorii