Peste in sos de portocale

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Peste in sos de portocale

Portocalele si lamaia se storc intr-un vas care sa poata tolera temperatura cuptorului. Se pune in sucul rezultat sare, piper si usturoi. Se pune pestele in suc/sos si se lasa la frigider o jumatate de ora. Se coace in cuptor preincalzit la foc mediu sau 180-200 C cam 20 minute. Se serveste cu orez basmati sau boaba lunga si salata :) Este reteta cu care l-am cucerit pe sotul meu acum 4 ani..prietena mea a gasit-o intamplator pe net, nu cunosc provenienta, dar nici nu am mai gasit-o pe alte site-uri( am cautat muuult)

Ingrediente Peste in sos de portocale

3-4 portocale

1 lamaie

usturoi cat de mult va place

sare

piper

peste de preferat fara oase si proaspat- somon folosesc eu.

Categorii