Peste picant (reteta din Caraibe)

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Peste picant (reteta din Caraibe)

Se prepara o marinata in felul urmator: se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, la fel si verdeata (dupa ce se aleg frunzulitele) si ardeiul iute. Se zdrobesc cuisoarele, se stoarce o lamaie, iar cealalta se taie in doua si pe urma felii subtiri. Se amesteca toate ingredientele. Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza usor, se aseaza intr-o forma termorezistenta (nu prea adanca), se toarna peste ele marinata, se acopera vasul si se tin o ora la frigider, ca sa se patrunda. Se-ncinge cuptorul la 170gr. si se lasa pestele sa se fragezeasca circa 20 de minute.

Ingrediente Peste picant (reteta din Caraibe)

Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de peste alb a 200 g

1 ceapa rosie

1 catel de usturoi

cate 2-3 fire de patrunjel

cimbru

maghiran si busuioc

1 ardei iute rosu (mic)

2 cuisoare

2 lamai

1 lingura ulei de masline

sare

piper macinat.

Categorii