Peste prajit cu mujdei verde

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Peste prajit cu mujdei verde

Pestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute, apoi fiecare bucata se trece prin faina si se prajeste in ulei mult si incins, dupa care se scoate pe farfurie si se lasa deoparte. Toate ingredientele pentru mujdei se pun in blender, iar dupa procesare, se potriveste sosul de gust, daca este prea gros sau prea iute, se mai adauga putina apa, apoi se rastoarna intr-un bol. Se serveste pe farfurie pestele, alaturi de mujdei verde si mamaliga.

Ingrediente Peste prajit cu mujdei verde

1 burta de novac

sare

5 linguri faina

ulei pentru prajit

Mujdei verde:

1 leg usturoi verde

1 capatana mica de usturoi vechi

1 mana de frunze de lamaita

1 rosie mica

3 linguri ulei de masline

sare

cateva picaturi de zeama de lamaie

Categorii