Peste prajit cu usturoi verde

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Peste prajit cu usturoi verde

Pestele curatat, spalat, uscat se trece prin faina, apoi se prajeste in ulei incins, sa fie rumenit pe ambele parti, dupa care se scoate pe o farfurie cu prosoape de hartie. Pentru mujdei, se pune in blender usturoiul curatat, spalat si taiat, sare, piper, ulei, zeama de lamaie si rosia oparita, curatata de coaja si taiata; dupa ce se obtine o pasta, se rastoarna mujdeiul intr-un bol si optional se amesteca cu cateva linguri de iaurt. Se serveste pestele pe farfurie impreuna cu usturoiul verde si mamaliguta.

Ingrediente Peste prajit cu usturoi verde

1kg peste

1cana faina

sare

ulei pentru prajit

1legatura usturoi verde

1rosie

4linguri ulei de masline

1lingura zeama de lamaie

piper

Categorii