Piept de pui cu branza feta si ardei gras

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui cu branza feta si ardei gras

Pieptul de pui se dezoseaza,si se taie bucatele late,se pune sare si piper dupa gust, si se introduce la microunde ,pana se patrunde putin nu sa se rumeneasca. Aproximativ,7-10 minute. Intre timp noi sfaramama branza cu o furculita si taiem fideluta ardeiasul colorat. Scoatem pieptul de pui si punem deasupra branzica si ardeiul. Introducem din nou in cuptor 3-4 minute pana capata o culoare aurie branza si ardeiul incepe sa scoata zeama. Se serveste cu orez,si salata proaspata. Simplu si...o sa vedeti delicios! Reteta am invatat-o intr-un restaurant din Cipru unde am lucrat ca ospatarita. Pofta buna dragi prieteni!

Ingrediente Piept de pui cu branza feta si ardei gras

1 piept de pui potrivit,i ardei gras portocaliu sau rosu,100 de grame de branza feta,sare,piper.

Categorii