Pistruiata

Reteta culinara Pistruiata din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Pistruiata
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pistruiata
Azi printre prajiturile pe care le-am facut 4 la nr . am facut si aceasta PISTRUIATA care este foarte buna si este si aspectuoasa .. Are "pistrui " colorati din nuca si bucatele de rahat colorat .. Reteta o am de la sora mea si se face destul de usor . Eu am adus imbunatatire am adaugat si bucatele de alune de padure si crema am facut-o de ciocolata nu de vanilie cum initial este in reteta..
Ingrediente Pistruiata
7 oua
1 cana (de 250 ml ) nuca taiata marunt
1 cana ( de 250 ml rahat colorat taiat bucatele marunte
trei sfert cana faina
praf de copt Un virf de cutit
2 cani de zahar
zahar vaniliat
1 cub rama sau unt
2 lingurii cacao
2 foi napolitana