Plachie cu peste file

Timp de preparare o ora si 25 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu putin ulei, sare, piper dupa gust, acoperim cu o folie de aluminium si dam la cuptor, la 180 de grade C, 15-20 de minute pana legumele se inmoaie. Pestele este fraged, nu trebuie sa se coaca mult. Dupa ce legumele s-au inmuiat, adaugam vinul, putin otet si bulionul, amestecam legumele bine sa cuprinda totul si adaugam pestele pe care l-am sarat si piperat putin. Este bine de pus peste peste o parte din legume si dam din nou la cuptor, ptr 15-20 de minute, pana totul s-a rumenit frumos. Se poate servi caldut sau rece cu bagheta proaspata! Foarte gustos!

Ingrediente Plachie cu peste file

4 fileuri de peste

2 ardei grasi

4 rosii

2 cepe potrivite

3-4 catei de usturoi

1 pahar de vin alb demi sec

putin otet

sare

piper la gust

putin suc de lamaie

ulei

putin bulion

Categorii