Placinta cu scoici de mare

Este o reteta speciala adusa dintr-un satuc de langa marea moarta. Se prepara usor si credeti-ma este delicioasa!!!!! Are o aroma mediteraneana cum nu ati mai intalnit. Pofta buna!!!

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Placinta cu scoici de mare

Aluatul: puneti cele 10 oua intr un castron si amestecati le cu cele trei pachete de unt. Adaugati un praf de sare, apoi faina pana se obtine un minunat aluat. Puneti aluatul la intuneric sa se odihneasca timp de 20 de minute.

Puneti intr-un ceaun cele doua cepe la calit, apoi adaugati marmelada si lasati o un minut dupa care adaugati scoicile cu usturoiul, piperul si un praf de sare. Lasati le sa se caleasca binisor.

Puneti aluatul pe masa, umpleti l cu preparatul din ceaun si rotiti l pana obtineti un corn. Si tot asa pana obtineti cele 10 cornuri pe care trebuie sa le puneti intr-o tava si sa radeti cascaval vegetal pe deasupra la cuptorul incins la 150 grade.

Timpul de preparare este de 20 de minute.

Ingrediente Placinta cu scoici de mare

10 oua

3 pachete cu unt

Doua lingurite de sare

Un kg faina piper

5 catei de usturoi

Doua cepe

100 g marmelada

200 g de cascaval vegetal

Scoici de mare un saculet

Categorii