Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci

Reteta culinara Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci din categoria Supe. Specific Franta. Cum sa faci Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci

 

INGREDIENTE
Ingrediente pentru 4 portii:  2 cepe taiate fin  4-5 linguri de unt - asta inseamna cat 50 gr daca lingurile sunt cu varf  3 lg de faina  sare si piper  zeama de legume sau de pui - eu am folosit de legume  patrunjel taiat marunt  250 gr de ciuperci proaspete - pe cat posibil evitati-le pe cele din borcan

Ingrediente Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci

Ingrediente pentru 4 portii: 

2 cepe taiate fin 

4-5 linguri de unt - asta inseamna cat 50 gr daca lingurile sunt cu varf 

3 lg de faina 

sare si piper 

zeama de legume sau de pui - eu am folosit de legume 

patrunjel taiat marunt 

250 gr de ciuperci proaspete - pe cat posibil evitati-le pe cele din borcan

Categorii