Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci
Reteta culinara Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci din categoria Supe. Specific Franta. Cum sa faci Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci
INGREDIENTE
Ingrediente Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci
Ingrediente pentru 4 portii:
2 cepe taiate fin
4-5 linguri de unt - asta inseamna cat 50 gr daca lingurile sunt cu varf
3 lg de faina
sare si piper
zeama de legume sau de pui - eu am folosit de legume
patrunjel taiat marunt
250 gr de ciuperci proaspete - pe cat posibil evitati-le pe cele din borcan