Prajitura Bounty-Petitchef

Cauti prajitura perfecta? Incearca Prajitura Bounty: un strat pufos de negresa, un strat generos de crema cu nuca de cocos!

Timp de preparare 3 ore si 45 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Prajitura Bounty-Petitchef

Pregatiti brownie: topiti ciocolata si untul. Amestecati ouale si zaharul. Asteptati ca amestecul sa devina alb, apoi adaugati faina. Incorporati untul si ciocolata.

Turnati aluatul intr-o forma de copt cu balamale in care ati pus hartie pergament unsa cu unt si coaceti 30 de minute in cuptor la 180° C. Lasati sa se raceasca.

Pregatiti inima de cocos: Amestecati laptele condensat cu nuca de cocos rasa pentru a forma o pasta. Presati compozitia deasupra blatului folosindu-va de o lingura. Puneti la frigider 30 minute.

Pregatiti ganache-ul de ciocolata: incalziti smantanta intr-o cratita apoi turnati-o fierbinte peste ciocolata si amestecati pentru a obtine o textura neteda.

Turnati ganache-ul peste compozitia de nuca de cocos. Puneti la frigider 2 ore.

Gata!

Ingrediente Prajitura Bounty-Petitchef

Pentru brownie:

200 gr ciocolata neagra

85 gr unt

50 gr zahar

50 gr faina

4 oua

Pentru miezul de nuca de cocos:

250 gr nuca de cocos rasa

400 ml lapte condensat indulcit

Pentru ganache-ul de ciocolata:

200 ml de smantana

200 gr de ciocolata neagra

Categorii