Pytt i panna

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pytt i panna

1. curatati cartofii si salamul (daca au coaja) 2. taiati cartofii cubulete cu latura de cca 5-10 mm 3. taiati carnea, baconul sau ce aveti cubulete cu latura de 5 mm 4. taiati ceapa marunt 5. se calesc cartofii cu ceapa intr-o tigaie 6. se calesc preparatele de carne intr-o tigaie separata 7. se adauga preparatele peste cartofi cand acestia incep sa se rumeneasca 8. se amesteca ingredientele, se adauga sarea si se lasa sa se caleasca impreuna, fara a permite sa se arda. Se serveste cu oua ochiuri (cate unul de fiecare persoana) si sfecla rosie in otet.

Ingrediente Pytt i panna

Aceasta reteta o prepara suedezii lunea din ce ramane in frigider dupa weekend: "pytt in panna = pune in tigaie"

Reteta pentru 4-6 persoane:

9-12 cartofi fierti reci

300 g de bacon/slanina/carne prajita ori fiarta/sunca/salam/carnati sau orice fel de carne aveti la indemana

2 cepe

1 lingurita sare

cateva fire de patrunjel

piper

2 linguri ulei

Categorii