Ravioli cu spanac si ochiuri
Reteta culinara Ravioli cu spanac si ochiuri din categoria Cook and smile. Cum sa faci Ravioli cu spanac si ochiuri
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ravioli cu spanac si ochiuri
Mancarea de spanac cu oua ochiuri e foarte apreciata la noi acasa. E o mancare usoara si simplu de preparat. Dar te-ai gandit vreodata sa o combini si cu altceva in afara de oua? Ia adauga si niste ravioli cu spanac si ricotta, cativa fulgi de parmezan, un praf de chili si deja ai un alt preparat, mai savuros si mai fin.
INGREDIENTE
Pune pastele proaspete la fiert in apa clocotita cu sare. Scurge-le, pune putin unt peste ele si amesteca-le pentru a nu se lipi unele de altele.
Pregateste mancarea de spanac:
Pune ceapa si usturoiul tocate marunt intr-o tigaie in ulei incins, amesteca si lasa-le cat sa devina sticloase, apoi adauga frunzele de spanac bine spalate. Folosind frunze proaspete de baby spanac, mancarea e gata intr-un timp foarte scurt, in doar cateva minute.
Adauga rosii cherry taiate in jumatate si condimenteaza simplu cu sare si piper.
Formeaza 4 cuiburi in mancarea de spanac si adauga cate un ou in fiecare.
Aranjeaza ravioli cu spanac si ricotta in spatiile ramase, presara sare, piper si un varf de cutit de chili pe deasupra, fulgi de parmesan si acopera cu un capac pana cand ouale se gatesc cat albusurile sa fie inchegate, iar galbenusurile sa ramana moi.
Aranjeaza pe un platou ravioli cu spanac si ochiuri si savureaza mancarea.
Ingrediente Ravioli cu spanac si ochiuri
500 g baby spanac
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
2 linguri de ulei
8-10 rosii cherry divers colorate
Sare, piper, chili
4 oua
100 g paste ravioli proaspete cu spanac si ricotta