Red mullet (rosioara) cu rosii uscate si sparanghel

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Red mullet (rosioara) cu rosii uscate si sparanghel

Astazi, impreuna cu cei de la Sea-Way.ro va prezentam o reteta delicioasa cu file de red mullet. Se intalneste in Marea Mediterana, Nordul Oceanului Atlantic si chiar in Marea Neagra, sub numele de barbun sau rosioara. Taiem hartia de copt in forma dorita si asezam pe ele fileurile de peste. Impartim in mod egal urmatoarele ingrediente si le punem deasupra pestelui: sparanghelul, rosiile uscate, rosiile cherry, cimbrul proaspat si coaja de lamaie. Intr-un bol mic amestecam uleiul de masline, sarea, sucul de lamaie si patrunjelul. Turnam sosul obtinut peste fiecare file in parte. Strangem la capete hartia de copt si legam cu sfoara, formand astfel mici pachetele. Le bagam in cuptorul preincalzit si le coacem pentru 20-30 de minute. Reteta realizata de Marius @www.Delicii.com cu file de red mullet oferit de Sea-Way.ro

Ingrediente Red mullet (rosioara) cu rosii uscate si sparanghel

Pentru 2 portii:

hartie de copt si sfoara

4 fileuri red mullet (rosioara)

4 rosii uscate

tocate julienne

10 rosii cherry

taiate in sferturi

4 tulpini sparanghel

tocate

coaja si sucul de la o lamaie

cimbru proaspat

6 linguri ulei de masline

patrunjel proaspat tocat

sare

Categorii