Reteta de maioneza de pasare cu andive

Reteta culinara din categoria Salate. Specific Romania. Cum sa faci Reteta de maioneza de pasare cu andive

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Reteta de maioneza de pasare cu andive

 

O reteta extrasa din celebra 'Carte de bucate' a Sandei Marin. https://www.blogulluicatalina.com/2022/11/maioneza-de-pasare-cu-andive-salata-de.html

3 andive 200 gr piept de pasare rasol (curcan sau gaina) 3 linguri ulei 2 linguri otet sare, piper 2 linguri de maioneza 2 oua rascoapte (oua fierte tari)

Pieptul de pasare /rasol rece se taie fasii sau bucati. Andivele spalate si curatate de cotor se taie ca pentru o salata .

Se amesteca andivele cu pieptul de pasare. Se pune sare si piper. Se amesteca maioneza, cu otetul si uleiul.

Se toarna sosul peste salata de andive si se decoreaza cu oaule rascopte.

Ingrediente Reteta de maioneza de pasare cu andive

3 andive

200 gr piept de pasare rasol (curcan sau gaina)

3 linguri ulei

2 linguri otet

sare, piper

2 linguri de maioneza

2 oua rascoapte (oua fierte tari)

Categorii