Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza
Reteta culinara din categoria Salate. Specific Romania. Cum sa faci Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza
O Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza extrasa din celebra 'Carte de bucate' a Sandei Marin. https://www.blogulluicatalina.com/2022/11/maioneza-de-pasare-cu-andive-salata-de.html Ingredientele principale sunt: pui, andive, maioneza
Ingrediente pentru Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza 3 andive 200 gr piept de pasare rasol (curcan sau gaina) 3 linguri ulei 2 linguri otet sare, piper 2 linguri de maioneza 2 oua rascoapte (oua fierte tari)Iata cum se prepara Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza
Pieptul de pasare /rasol rece se taie fasii sau bucati. Andivele spalate si curatate de cotor se taie ca pentru o salata .
Se amesteca andivele cu pieptul de pasare. Se pune sare si piper. Se amesteca maioneza, cu otetul si uleiul.
Se toarna sosul peste salata de andive si se decoreaza cu ouale rascoapte.
Vezi si reteta de Salata de ciuperci
Ingrediente Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza
Ingrediente pentru Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza
3 andive
200 gr piept de pasare rasol (curcan sau gaina)
3 linguri ulei
2 linguri otet
sare, piper
2 linguri de maioneza
2 oua rascoapte (oua fierte tari)