Risotto al negro di seppie

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Risotto al negro di seppie

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline. Se adauga orezul, vinul alb si calamarii. Compozitia se lasa pe foc pana scade putin, apoi se adauga supa de peste si cerneala de sepie. Se amesteca in permanenta pentru a se evita lipirea orezului. Se adauga sare si se lasa la fiert 12-14 minute. La final se adauga untul. Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul Il Corso. Reteta italiana a fost oferita si preparata de Restaurant Il Corso si poate fi degustata pe 27 februarie 2014, de la ora 19, cu 30% reducere, in cadrul restaurantului din Str. Alexandru Constantinescu nr. 1, Bucuresti, sector 1 (Rondul Arcului de Triumf).

Ingrediente Risotto al negro di seppie

Pentru doua persoane:

160 grame de orez

30 g ceapa

50 ml vin alb

5 g cerneala de sepie

100 ml supa de peste

20 g unt

Putin ulei de masline

Sare

piper &ndash dupa gust

200 g calamari necuratati

Categorii