Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac

Tăiem un căpăcel la rosii şi cu o lingurita scobim tot miezul, apoi le punem cu scobitura în jos să se scurgă bine de tot. Între timp, fierbem conopida şi dovleacul. Incercăm din când în când să vedem dacă e gata. Când furculita intră cu uşurinţă, inseamnăcă sunt fierte. Scurgem apa în care au fiert , adăugăm uleiul şi pasăm cu blenderul vertical, împreună cu căteii de usturoi. Condimentăm după gust cu sare şi piper. Umplem roşiile cu această cremă, decorăm şi servim.

Ingrediente Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac

6 rosii

500 gr conopidă

200-300 gr dovleac portocaliu

3 cătei usturoi

sare

piper

2-3 linguri ulei

Categorii