Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere. Capacele de la rosii se toaca marunt.Se spala castravetii si ceapa verde si se toaca marunt. Se frige macroul si se desface bucatele mici. Intr-un borcan punem bucatelele de ansoa tocate marunt, otet balsamic, ulei de masline ,sare si piper. Agitam bine pana rezulta un sos. Intr-un bol punem castravetii, ceapa, porumbul dulce, bucatelele de macrou, bucatelele de rosii si sosul si amestecam. Cu amestecul obtinut umplem rosiile. Se da la rece inainte de servire. Pofta buna !

Ingrediente Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

6 rosii

3 castraveciori

3 fire ceapa verde

200 gr porumb dulce

2 fileuri macrou fript sau ton din conserva

Sare

piper

2 buc file ansoa

Ulei de masline

Otet balsamic

Categorii