Rosii uscate la borcan, conservate in ulei de masline
Reteta culinara Rosii uscate la borcan, conservate in ulei de masline din categoria Conserve. Cum sa faci Rosii uscate la borcan, conservate in ulei de masline
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rosii uscate la borcan, conservate in ulei de masline
De fiecare data cumpar din magazine rosii uscate si conservate in ulei. Dar niciodata nu m-am gandit ca voi face asa ceva acasa, in cuptor. Doar Laura Nechita e de vina, stiti voi care:))), urata aia care-mi este tare draga, dar draga rau, pentru toate bunatatile pe care ni le aduce. Regretul meu este ca nu am facut reteta in plina vara, cand erau rosii de toate neamurile prin piete, cand aveai de unde alege de la tzarani si nu aveai grija lor.Trebuie sa alegeti un sortiment de rosii care nu sunt prea zemoase, eu le-am ales pe cele lunguiete, am mai gasit cateva rosii galbene si am ales dintre ele care mi sau parut mai ok dup ace le-am feliat. Eu le-am facut de ceva vreme, reteta statea la pastrare doar chef de a scrie nu aveamJ) Multumesc Laurita!!>:D
Ingrediente Rosii uscate la borcan, conservate in ulei de masline
aproximativ 2 kg de rosii de gradina, din cele lunguiete si rosii galbene
catei de usturoi
frunze proaspete de busuioc
oregano uscat
sare(eu am folosit sare roz de Himalaya cu chili)
piper proaspat rasnit
ulei de masline extra virgin