Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Timp de preparare 55 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

pt foi: se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale.

Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de nylon, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.

pt crema: batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema.

Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.

Amestecam biscuitii maruntiti cu cacao si lapte. Pt a obtine o compozitie omogena, folositi mixerul cu paletele pt aluat.

Asezati o parte din compozitie intre 2 folii de plastic si intindeti bine.

Ajutati-va de sucitor, se intinde cu usurinta.

Ingrediente Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

pt foi:

500 g biscuiti,

2 cani cu lapte,

3 linguri cacao.

pt crema:

200 g zahar pudra,

200 g unt(1 pachet),

100 g nuca de cocos,

3 vanilii.

Categorii