Rulada de vitel cu nuci

Reteta culinara Rulada de vitel cu nuci din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Rulada de vitel cu nuci
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulada de vitel cu nuci
Pentru Sarbatorile de iarna mi-am dorit pe masa un mezel de casa din carne de vitel. Si pentru ca imi placea mie tare mult un salam uscat cu nuci ce il tot cumparam de la Lidl, m-am gandit sa incerc si eu aceasta combinatie. Rezultatul a fost minunat mai ales ca si nucsoara i-a dat un gust deosebit. Va provoc sa incercati si voi aceasta rulada si sa reveniti cu impresii.
Ingrediente Rulada de vitel cu nuci
aprox 700 gr pulpa de vitel
Pentru umplutura:
o mana de nuci tocate si prajite
1 ceapa alba
1/2 ardei gras rosu
1 lingura ulei de masline pt calit ceapa si ardeiul
1 ou
1/2 lingurita sare (sare roz de Himalaya am folosit eu)
un varf de lingurita piper
1/2 lingurita pudra de nucsoara
2 linguri pesmet
oregano si patrunjel uscat
Pentru uns rulada:
2 linguri ulei de masline
un varf de lingurita piper
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita nucsoara
1 lingurita boia de ardei dulce