Rulou din merlucius la cuptor

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulou din merlucius la cuptor

Pestele spalat,dezosat, sters in prosop de fartie, se portioneaza in doua, se ruleaza dupa ce a fost condimentat dupa placere. Ceapa condimentata, stropita cu ulei si zeama de lamaie, se caleste 3-4 minute pe flacara, cat isi schimba culoarea, fara sa se caleasca. Asezam un strat de ceapa intr-un vas de yena uns cu ulei, peste care se asaza pestele,se acopera cu restul de ceapa, se da la cuptorul incins pentru 15-20 minute. Scoatem mancarica pe un platou cat e calda. Se serveste atat rece cat si calda.

Ingrediente Rulou din merlucius la cuptor

un peste merluciu

4-5 cepe

o jumatate de morcov feliat

2-3 linguri ulei

zeama unei lamai

sare

piper

dafin

enibahar,rozmarin

Categorii