Rulouri din carne in aluat

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulouri din carne in aluat

Carnea se spala, se curata de pielite, se usuca in servete absorbante, se taie in portii egale. Carnea portionata se acopera cu folie de plastic si se bate usor cu ciocanul de snitele pana se intinde intr-o foaie subtire, dupa care se asezoneaza. Deasupra feliilor de carne se presara cascaval ras, iar peste acesta se pun cubulete din pastrama/ kaiser/ muschi. Marginile feliilor de carne se indoaie spre interior si se ruleaza carnea cu tot cu umplutura sub forma de rulou. Daca este cazul, se fixeaza cu scobitori. Se prepara un aluat consistent din faina, oua, lapte si sare. Rulourile astfel formate se trec prin acest aluat si se prajesc in ulei incins, la foc mic pana se rumenesc. SFAT: Umplutura rulourilor poate fi diferita: omleta, pasta de peste, carnati, ficatei s.a.m.d., iar daca vreti o prezentare speciala, rulourile se prajesc fara sa fie trecute prin aluat, dupa racire se pot pune in aspic, cu legume taiate rondele.

Ingrediente Rulouri din carne in aluat

- 800 grame carne de porc

- 250 grame cascaval

- 200 grame pastrama/ muschi tiganesc/ kaiser (dupa preferinta)

- 150 grame faina

- 150 ml lapte

- 3 oua

- 100 ml ulei

- sare

piper.

Categorii