Rulouri din stiuca cu legume in aspic

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulouri din stiuca cu legume in aspic

1.Se pune la fiert 500 ml apa cu un praf de sare.La primul clocot se varsa mixul de legume congelate si se asa sa fiarba 7 minute dupa care se scurg bine iar apa in care au fiert se lasa sa se limpezeasca. 2.Pestele curatat de solzi si intestine,se spala in mai multe ape reci apoi se fileteaza cu un cutit ascutit.Se sareaza si pipereaza ,dupa gust fiecare file de peste. 3.Se impart legumele fierte si scurse in forme de savarine sau alte forme,dupa preferinta.Apa limpezita in care au fiert legumele se amesteca cu gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin,apoi se aduaga peste legumele din fiecare forma atat cat sa le acopere si se dau formele la rece 1-2 ore,apoi se scot din forme si se transfera pe platou 5.Pe fiecare file de peste se pune cate o jumatate de catel de usturoi,se ruleaza strans si se prinde cu cate o scobitoare din bambus.Se prajesc in ulei incins apoi se scot pe servetele absorbante.Fiecare rulou se serveste pe cate o forma de aspic cu legume.Sunt delicioase!! Pofta buna!

Ingrediente Rulouri din stiuca cu legume in aspic

o stiuca de 1- 1,5 kg,400 g mix de legume congelate,un praf de sare, praf de piper ,4-5 catei de usturoi, ml ulei pentru prajit,10 g gelatina

Categorii

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Reteta culinara Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă din categoria

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri - Cum se prepa

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros - Cum se prepara acest Dovl

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți - Cum se prepara acesti Dovlecei pan

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi - Decongelati untul de usturoi sau pregatiti-l proasp

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene - Cum se prepara Chirbuli - Reteta de oua georgiene:  Curata si t