Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

Reteta culinara din categoria Salate. Specific Ucraina. Cum sa faci Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

 

Va indemn sa incercati o salata  sanatoasa, consistenta si usor de preparat. Originea retetei vine de la cazacii din Zaporojie.

Ingrediente Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

1 sfecla rosie fiarta sau coapta in cuptor

150 g piept de pui, fiert, copt sau prajit

1 cutie fasole rosie scursa de zeama

1 ceapa mare

3-4 casraveti potriviti, la otet

1 lingura cu varf maioneza

sare dupa gust

piper dupa gust

20 grame unt

cateva fire ceapa verde

Categorii