Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui
Reteta culinara din categoria Salate. Specific Ucraina. Cum sa faci Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui
Va indemn sa incercati o salata sanatoasa, consistenta si usor de preparat. Originea retetei vine de la cazacii din Zaporojie.
Ingrediente Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui
1 sfecla rosie fiarta sau coapta in cuptor
150 g piept de pui, fiert, copt sau prajit
1 cutie fasole rosie scursa de zeama
1 ceapa mare
3-4 casraveti potriviti, la otet
1 lingura cu varf maioneza
sare dupa gust
piper dupa gust
20 grame unt
cateva fire ceapa verde