Salata cu branza fripta

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata cu branza fripta

1. Desfaci salata in frunze, pe care le speli si le lasi sa se scurga. 2. Cureti morcovii si ceapa, apoi le speli, impreuna cu rosiile si castravetele. 3. Razi mare morcovii sau ii tai in bastonase subtiri. Tai ceapa si castravetele in rondele, rosiile in felii, iar salata in fasii. 4. Tai branza in felii groase de 1-1,5 cm. Le frigi pe un gratar teflonat, la foc mic, cate 2 minute pe fiecare parte, apoi le tai in dreptunghiuri. 5. Prepari un sos din otet, ulei, condimente si sare dupa gust. 6. Pui legumele si branza intr-un bol, le acoperi cu o farfurie si amesteci salata prin rasturnari repetate. O stropesti cu sosul si presari semintele de floarea-soarelui.

Ingrediente Salata cu branza fripta

# 1 salata verde mica

# 1 castravete lung sau 3 cornisoni

# 4 rosii mijlocii sau 10 rosii cirese

# 2 morcovi

# 2 fire ceapa verde

# 4 linguri ulei de masline

# 2 linguri otet balsamic

# 1 lingurita condimente de Provence (cimbru

cimbrisor

busuioc si maghiran)

# 150 g cas de oaie sau telemea nesarata

# 2 linguri seminte decojite de floarea-soarelui

# sare

Categorii