Salata cu branzeturi, rosii, castraveti, ceapa rosie si masline cu ansoa

Reteta culinara din categoria Salate. Cum sa faci Salata cu branzeturi, rosii, castraveti, ceapa rosie si masline cu ansoa

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salata cu branzeturi, rosii, castraveti, ceapa rosie si masline cu ansoa

 

Dupa o revizie in frigider, am facut o salata minunata cu cea gasita pe rafturi. Bun doar pentru prânz, sau chiar pentru cină în zilele caniculare!

Castraveți 1 bucată medie, rosii 2 bucati, Ceapa rosie 1 bucata, Măsline negre feliate aprox. 50 g, Masline verzi cu hamsii cca. 100 g, Biluțe de mozzarella aprox. 150 g, Brânză veche de oaie cca. 100 g, 1 lingura ulei de masline, otet balsamic 1 lingurita, sare de Hymalaia 1 lingurita, piper proaspăt măcinat 1 linguriță, Oregano dupa gust.

Spălați castraveții și roșiile, eventual curățați castraveții pentru cei care au probleme, apoi tăiați-i cubulețe.

Curățați dovleceii, dați-i pe răzătoare și feliați.

Intr-un castron mare punem toate ingredientele: castravetii, rosiile, ceapa, maslinele negre, ansoa cu hamsii, branza de oaie veche taiata cubulete si mozzarella, apoi condimentam cu sare, piper, oregano si amestecam usor pana se omogenizeaza totul. ingrediente.

Lasati salata sa se raceasca cca. 15 minute pentru a combina aromele, apoi serviți ca atare sau însoțit de crutoane.

Bafta si bafta!

Ingrediente Salata cu branzeturi, rosii, castraveti, ceapa rosie si masline cu ansoa

Castravete 1 bucată medie,

Roșii 2 bucăți,

Ceapă roșie 1 bucată,

Măsline negre feliate cca. 50 g,

Măsline verzi cu anșoa cca. 100 g,

Mozzarella biluțe cca. 150 g,

Brânză veche de oaie cca. 100 g,

Ulei de măsline 1 lingură,

Oțet balsamic 1 linguriță,

Sare Hymalaia 1 linguriță,

Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,

Oregano după gust.

Categorii