Salată cu brânzeturi, roșii, castraveti, ceaparoșie și măsline cu anșoa
Reteta culinara Salată cu brânzeturi, roșii, castraveti, ceaparoșie și măsline cu anșoa din categoria Salate. Cum sa faci Salată cu brânzeturi, roșii, castraveti, ceaparoșie și măsline cu anșoa
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Salată cu brânzeturi, roșii, castraveti, ceaparoșie și măsline cu anșoa
Dupa o revizie in frigider, am facut o salata minunata cu cea gasita pe rafturi. Bun doar pentru prânz, sau chiar pentru cină în zilele caniculare!
1 bucată de castraveți mijlocii, 2 bucăți de roșii, 1 bucată de ceapă roșie, măsline negre feliate cca. 50 g, masline verzi cu hamsii aprox. 100 g, bile de mozzarella aprox. 150 g, brânză veche de oaie cca. 100 g, 1 lingura ulei de masline, 1 lingurita otet balsamic, 1 lingurita sare Hymalaia, 1 lingurita piper proaspat macinat, oregano dupa gust.Spălați castraveții și roșiile, eventual curățați castraveții pentru cei care au probleme, apoi tăiați-i cubulețe.
Curățați dovleceii, dați-i pe răzătoare și feliați.
Intr-un castron mare punem toate ingredientele: castravetii, rosiile, ceapa, maslinele negre, ansoa cu hamsii, branza de oaie veche taiata cubulete si mozzarella, apoi condimentam cu sare, piper, oregano si amestecam usor pana se omogenizeaza totul. ingrediente.
Lasati salata sa se raceasca cca. 15 minute pentru a combina aromele, apoi serviți ca atare sau însoțit de crutoane.
Bafta si bafta!
Ingrediente Salată cu brânzeturi, roșii, castraveti, ceaparoșie și măsline cu anșoa
Castravete 1 bucată medie, Roșii 2 bucăți, Ceapă roșie 1 bucată, Măsline negre feliate cca. 50 g, Măsline verzi cu anșoa cca. 100 g, Mozzarella biluțe cca. 150 g, Brânză veche de oaie cca. 100 g, Ulei de măsline 1 lingură, Oțet balsamic 1 linguriță, Sare Hymalaia 1 linguriță, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță, Oregano după gust.