Salata cu carne de vaca si legume I

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata cu carne de vaca si legume I

Carnea de vaca se fierbe in apa cu sare, spumandu-se cat este necesar. Dupa ce carnea este fiarta, se scoate din supa, se lasa sa se raceasca si se taie cubulete. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie cubulete. Morcovii se curata, se fierb in apa cu sare si se taie cuburi. Castravetii se curata de coaja si seminte, se taie cubulete si se scurg de zeama. Se amesteca toate componentele, se adauga piper, maioneza dietetica amestecata cu mustar si smantana si se potriveste gustul de sare.

Ingrediente Salata cu carne de vaca si legume I

Carne de vaca slaba 400 g cartofi 1 kg morcovi 300 g castraveti in otet300 g maioneza dietetica 700 g mustar 30 g smantana 200 g piper sare

Categorii