Salata cu carne de vitel si sfecla rosie

Reteta culinara Salata cu carne de vitel si sfecla rosie din categoria Salate. Cum sa faci Salata cu carne de vitel si sfecla rosie

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salata cu carne de vitel si sfecla rosie

 

Sincer sa va spun am fost cam dezamagita de culoarea rozosin - turbat data de sfecla.  Culoarea ciudata [ imi pare mie ], a fost compensata din plin de gustul bogat si echilibrat al salatei per total. Am fiert carnea si cartofii in supa clara de legume si vitel. Carnea fiarta a fost mancata pe jumatate inainte sa ajunga in salata, asa ca am completat cu carnaciori. Ouale le-am folosit optional pentru ca s-au crapat la fiert din cele puse pentru vopsit de Pasti. Pentru ca ne-a placut mult am sa mai prepar aceasta salata, data viitoare doar cu carne de vita/ vitel .

Ingrediente Salata cu carne de vitel si sfecla rosie

400 gr carne fiarta de vitel

200 gr carnaciori oltenesti -optional

200 gr salata de sfecla rosie [ sfecla , otet, chimen , sare ]

5 cartofi mari fierti

4 castraveciori in saramura

3 oua fierte

3 linguri maioneza

2 cepe rosii

1 lingura hrean razuit in otet

ardei rosu pentru decor-optional

sare

Categorii