Salata cu carne de vitel si sfecla rosie
Reteta culinara Salata cu carne de vitel si sfecla rosie din categoria Salate. Cum sa faci Salata cu carne de vitel si sfecla rosie
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Salata cu carne de vitel si sfecla rosie
Sincer sa va spun am fost cam dezamagita de culoarea rozosin - turbat data de sfecla. Culoarea ciudata [ imi pare mie ], a fost compensata din plin de gustul bogat si echilibrat al salatei per total. Am fiert carnea si cartofii in supa clara de legume si vitel. Carnea fiarta a fost mancata pe jumatate inainte sa ajunga in salata, asa ca am completat cu carnaciori. Ouale le-am folosit optional pentru ca s-au crapat la fiert din cele puse pentru vopsit de Pasti. Pentru ca ne-a placut mult am sa mai prepar aceasta salata, data viitoare doar cu carne de vita/ vitel .
Ingrediente Salata cu carne de vitel si sfecla rosie
400 gr carne fiarta de vitel
200 gr carnaciori oltenesti -optional
200 gr salata de sfecla rosie [ sfecla , otet, chimen , sare ]
5 cartofi mari fierti
4 castraveciori in saramura
3 oua fierte
3 linguri maioneza
2 cepe rosii
1 lingura hrean razuit in otet
ardei rosu pentru decor-optional
sare