Salata cu cartofi noi si peste afumat

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spală, se şterg şi, dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii. Se scot la scurs pe şervete de bucătărie. Se curăţă macroul de eventualele oase. Se pun într-un castron cartofii, peştele, roşioarele tăiate şi ele în sferturi, măslinele, ceapa tăiată julienne, un strop de ulei, sare (dacă mai este nevoie, având în vedere că uneori peştele afumat este şi foarte sărat), piper, oţet după gust şi se amestecă bine. La servire se adaugă pătrunjel proaspăt tocat. Poftă bună!

Ingrediente Salata cu cartofi noi si peste afumat

1/2 kg cartofi noi

1/2 macrou afumat

roşii cherry

măsline

1/2 ceapă roşie

sare

piper

ulei

oţet

pătrunjel proaspăt

Categorii