Salata cu creson, naut si alune

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata cu creson, naut si alune

Cresonul se spala si se rupe in bucati. Nautul se fierbe in apa cu putin delicat si cand este gata fiert se scoate intr-o strecuratoare. Alunele se macina. Castravetii se curata, se spala si se taie rondele. Mararul se spala si se toaca marunt. Se asaza intr-o salatiera, se stropesc cu zeama de lamaie, se adauga 4-5 linguri de iaurt si se asezoneaza cu knorr dressing tzatziki

Ingrediente Salata cu creson, naut si alune

- 300 grame de creson

- 150 grame de naut

- 100 grame de alune

- jumatate de legatura de marar

- zeama de lamaie

- 4 castraveti

- zeama de lamaie

- knorr dressing tzatziki

- iaurt

- o lingura de delicat

Categorii