Salata cu dovlecei si ienibahar

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata cu dovlecei si ienibahar

1. Se amesteca intr-un vas mare orezul cu legumele si patrunjelul. 2. Separat, se amesteca otetul, ciorba, uleiul si usturoiul si se toarna peste legume. Se potriveste gustul de sare de mare si piper si se amesteca compozitia. Se pune la rece sau se lasa la temperatura camerei, amestecand din cand in cand. 3. Se pun pe o farfurie 3 frunze de salata verde, iar deasupra se pun legumele.

Ingrediente Salata cu dovlecei si ienibahar

3 cani orez (brun) fiert

4 cepe verzi

partile albe si verzi taiate in felii

4 ridichi taiate in felii

1 telina mica taiata cuburi

1 dovlecel mic

curatat si taiat cuburi

5 masline mari negre

uscate si taiate in felii

2 linguri ienibahar (tocat)

3/4 cana mazare verde

fiarta

1/4 cana patrunjel proaspat

1/4 cana otet din vin rosu

1/4 cana ciorba de legume sau supa din conserva

2 linguri ulei de masline

1 catel de usturoi tocat

sare de mare si piper

dupa gust

12 frunze mari de salata verde.

Categorii