Salata cu piept de pui picant si inele crocante de ceapa rosie

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata cu piept de pui picant si inele crocante de ceapa rosie

Intai se gatesc inelele de ceapa si pieptul de pui. Tai ceapa rondele si separi inelele. Inelele de ceapa se trec prin smantana condimentata cu sare si piper apoi prin pesmet amestecat cu susan si se prajesc in ulei de masline pentru prajit. Se scot pe servetel de hartie ca sa absoarba excesul de ulei si se lasa la racit. Pieptul de pui se taie cubulete si se caleste in putin unt condimentat cu sare, piper si boia iute. Dupa ce legumele sunt spalate si tocate se amesteca si se asezoneaza dupa gust la final se adauga pieptul de pui si inelele de ceapa. Pofta buna!

Ingrediente Salata cu piept de pui picant si inele crocante de ceapa rosie

O salata Iceberg

Un castravete

Cateva ridichi

O ceapa rosie mare

Cateva fire da marar tocat fin

Jumatate de piept de pui

Boia de ardei iute

O cescuta de smantana

Pesmet

Susan

Sare piper

Otet

Ulei de masline

Categorii