Salata cu pui, ciuperci si porumb

Reteta culinara din categoria Salate. Cum sa faci Salata cu pui, ciuperci si porumb

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salata cu pui, ciuperci si porumb

 

„Rețete de suflet”

1 piept de pui (600 g) 400 g porumb 400 g ciuperci (conserve) 300 g muraturi 300g gogosari murati 2 linguri ulei sare MAIONEZĂ 2 galbenusuri crude 2 lingurițe de muștar 300 ml ulei suc de lămâie sare

Pieptul de pui se curata, se spala, se pune la fiert in apa cu sare.

Cand este gata, se lasa la racit si se taie cubulete mici.

Porumbul se fierbe in apa, se scurge si se lasa la racit.

Clătiți ciupercile cu apă rece și lăsați-le să se scurgă.

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se prajesc ciupercile pana se termina de zeama.

Se adauga sare si piper si se adauga pieptul taiat cubulete si se mai fierbe putin.

Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.

Se toacă mărunt castraveții și gogoșile și se scurg de zeama prin stoarcere.

Se face maioneza amestecand si turnand putin uleiul si potrivindu-se gustul cu sare si zeama de lamaie.

Puneti toate ingredientele intr-un bol si gustati de sare si piper.

Adauga maioneza, amesteca bine si gata.

Poate fi decorat dacă este pus pe o masă festivă.

Poftă bună!

Ingrediente Salata cu pui, ciuperci si porumb

1 piept de pui (600g)

400g porumb

400g ciuperci (conserva)

300g castraveti murati

300g gogosari murati

2 linguri ulei

sare

MAIONEZA

2 galbenusuri crude

2 lingurite mustar

300ml ulei

zeama de lamaie

sare

Categorii