Salata de bame-reteta araba

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de bame-reteta araba

Se taie marunt ceapa si usturoiul si se calesc in uleiul de masline 4-5 minute. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt. Se adauga bamele la ceapa si se calesc inca 5 minute. Se adauga rosiile taiate marunt si se fierb la foc mic pana se inmoaie( cca 20 de minute). Se aseaza pe un platou si se servesc cu lipiea arabeasca sau ca salata simpla. Se serveste calda sau dupa ce s-a racit. Pofta buna!

Ingrediente Salata de bame-reteta araba

-500 de grame bame proaspete curatate de codite

-3 rosii mari

-1 ceapa de marime medie

-5-6 catei de usturoi

-3-4 linguri ulei de masline

-sare dupa gust

-piper proaspat macinat dupa gust

Categorii