Salata de carne de pasare

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de carne de pasare

Carnea de pasare fiarta se taie in felii subtiri (lasind citeva bucatele pentru garnisit). Cartofii fierti in coaja, se curata si se taie rondele. Telina se taie in felioare subtiri, se presara cu sare si se lasa sa stea 20 minute, dupa care se freaca intre miini ca sa se inmoaie. Merele curatate de coaja se taie tot in felii subtiri. Din galbenusuri, ulei, sare si zeama de lamiie se prepara maioneza. Se amesteca totul cu o parte din maioneza si se asaza pe o salatiera. Cu restul de maioneza se imbraca salata. Se garniseste cu felii de piept de pasare si frunze de salata verde.

Ingrediente Salata de carne de pasare

Un piept si un picior de pasare

½ kg cartofi

1 telina mare

2 mere

2 oua

2,5 dl ulei

sare

piper

zeama de la o lamiie

frunze de salata verde

Categorii